Home

Brand Weizen

Nieuw van de oudste brouwerij van Nederland: Brand Weizen.Volgens traditioneel Beiers recept, maar toch een echte Limburgse weizen. Gebrouwen met het zuiverste water, de beste hop en gerst, en natuurlijk veel tarwe. Een heerlijk volfris weizenbier met een zachte afdronk. Geniet van Brand Weizen, het hele jaar door.

Alcohol: 5.1 vol. %
Aanbevolen drinktemperatuur: 4-6 C
IngrediŽnten: water, tarwemout, gerstemout, hop
Toevoegingen: geen

Zie ook Oktoberfeest Sittard 2010 Klik hier

 

 

Erdinger Hefe bij ons uit de FLES Donker en Witbier

Voor liefhebbers Erdinger synomiem voor heerlijk, zuiver Beiers weissbier met een bijzondere smaakbeleving. Erdinger is daarom het bekendste en meest populaire weissbier ter wereld gebrouwen door de grootste en meest succesvolle particuliere brouwerij van Oberbayern. Deze brouwerij heeft een brouwtraditie van meer dan 110 jaar.

Erdinger Hefe is het traditionele weissbier van Erdinger en wordt gebrouwen volgens het zogenoemde "Rheinheitsgebot" en heeft dus kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het amberkleurige weissbier is verfrissend en zacht van smaak en kan zowel troebel als helder gedronken worden.Biersoort :Tarwebier ,Gisting : Hoog, Schenktemperatuur :6-8 įC, Alcoholpercentage:5,3%  alc./vol, Brouwerij: Bron: Erdinger Weissbršu, Erding