Home

Ons café De Mert ligt aan de markt in Schinveld, en is dé ontmoetingsplek voor iedereen die wil genieten van het leven.

Aan de sfeervolle bar, het middelpunt van het café of in een van de gezellige hoekjes, je voelt je er gelijk thuis. Café De Mert doet zijn naam alle eer aan met meerdere (speciaal)bieren zoals Erdinger (licht en donker), Grimbergen, Brand Zwaar Blond en Brand Weizen. Op veler verzoek is de lokale trots gelijk aan de Limburgse trots het Brand bier welk ons huispilsener is.

Café de Mert dient als trefpunt voor IEDEREEN die op zoek naar een stukje gezelligheid. Maar ook reizigers ontmoeten er de plaatselijke bezoekers, vakantiegangers treffen de zakengast of maken nader kennis met de ‘Sjir en Annemie' welke u graag bedienen en graag met u een praatje maken.

U kunt terecht voor het spelen van een dartspel en pool biljart.

In ons lokaal is een Spaarclub, Skatclub en Jokerclub gevestigd waarvan u natuurlijk op verzoek ook lid van kunt worden

Onze zaal in combinatie met het Café is geschikt voor feesten. persoonlijke borrels en communiefeesten tot 150 personen. Voor communiefeesten beschikken wij over een ruim terras achter het Café waar u uw kinderen veilig kunt laten vertoeven.  

Bij mooi weer heeft Café De Mert een gezellig klein terras aan het marktplein. Verder bieden wij u een gezellig terras aan achter ons Café waar u rustig kunt genieten van een drankje ook ideaal voor Kinderfeestjes.